Vitajte


Vážení rybári, vítame vás v novom internetovom priestore, ktorého cieľom je sprostredkovať vám zaujímavé informácie a novinky z rybárskeho prostredia, ako aj množstvo doplnkov, ktoré určite ocenia aj poľovníci a turisti.

utorok 19. apríla 2011

Chata Aňa - Ubytovanie v Nízkych Tatrach - turistická chata v Jánskej doline

Chata Aňa - na skok od Liptovskej Mary

Osem kilometrov dlhá Jánska dolina sa nachádza na severnej strane Nízkych Tatier a patrí k jej najkrajším dolinám. Preteká ňou potok Štiavnica, ktorého vody tu vymleli množstvo krasových dutín, priepastí a jaskýň. V doline je vytvorených viac ako 150 kilometrov podzemných priestorov po oboch stranách doliny, na svoje si tu určite prídu jaskyniari. Jaskyne tu nie sú také známe ako v Demänovskej doline a ich návšteva je možná len za účelom výskumu v sprievode členov Slovenskej speleologickej spoločnosti.
Jánska dolina začína v obci Liptovský Ján a je vynikajúcim východiskom na rôzne túry, veľmi dobre sa odtiaľto dostanete na Ďumbier a hrebeňovku Nízkych Tatier. Dolina je bohatá na vzácne druhy fauny a flóry, veľkým bohatstvom sú tu bohaté pramene minerálnych a termálnych vôd. V celej doline je veľké množstvo ubytovacích možností, nachádza sa tu termálne kúpalisko. 
V zime si tu môžte výborne zalyžovať v lyžiarskom stredisku a potom využiť na zregenerovanie liečivú silu miestnych termálnych prameňov. V celom okolí sa nachádza tiež množstvo bežkárskych dráh.
Objavíte jednu z najdlhších a najkrajších dolín Nízkych Tatier. Nájdete prekrásnu prírodu, jaskyne, minerálne pramene, termálne kúpalisko, kryté bazény, športoviská, reštaurácie, hotely, penzióny, množstvo zachovaných kaštieľov i rím.kat. kostol z 14. storočia.

Kontakt:
Chata AŇA
032 03 Liptovský Ján 117
00421/ 44 / 522 27 13


chata ana-tatry-ubytovanie

AKCIE MÁJ - ESOX!!!


2x Prút Esox Pandora 3,9/3,5lbs + taška ZADARMO

Pri kúpe 2ks prútov Esox Pandora 3,9m - 3,5lbs dostanete tašku Esox ZADARMO!


Tapacírovaná, nepremokavá rybárska taška Esox s bočným vystužením. Táto rybárska taška má širokospektrálne využitie. Od možnosti prívlačového vaku, kaprárskej tašky až po univerzálny vak na turistiku. Tašku je možné nosiť v ruke aj na pleci, pričom popruh na plece je odnímateľný s možnosťaou nadstavenia dĺžky. V prednej časti sú dva vystužené vačky na náradie, doklady... Ich rozmer je 20X25 cm. Univerzálna taška má zároveň ďalšie dva boxy na kažeej strane o rozmere 17x25cm. Ďalšie 3 vnútorné boxy na rôzne rybárske a nerybárske náradie. Taška je opatrená dvojitým vonkajším zatváraním ako proti dažďu, tak proti strate vecí. Rozmer celého vykau je 34x50cm. Túto tašku teraz dostanete pri kúpe 2ks prútu Esox Pandora 3,9 / 3,5lbs - Pre tento trojddielny kaprársky prút vybral Esox opäť najmodernejšiu dostupnú technológiu. Blank prúta je vyrobený z kvalitného karbónu. Má povrchovú úpravu, ktorou iní výrobcovia vybavujú iba prúty najvyšších tried. Okrem toho sa nastupujúce trendy prejavili aj v prvom očku od navijaka, ktoré má priemer až 50 mm, čo znižuje brzdenie vlasca pri nahadzovaní a zvyšuje dĺžku hodov. Samozrejmosťou sú kovové spevňujúce krúžky na spojkách jednotlivých dielov a osadenie prútov prvotriednymi SiC očkami a držiakmi navijakov. Výborná voľba za veľmi prijateľnú cenu.

2x Prút Esox Radical 3,9/3,5lbs+ taška ZADARMO

Pri kúpe 2ks prútov Esox Radical 3,9 m - 3,5 lbs dostanete tašku Esox zadarmo!


Tapacírovaná, nepremokavá rybárska taška Esox s bočným vystužením. Táto rybárska taška má širokospektrálne využitie. Od možnosti prívlačového vaku, kaprárskej tašky až po univerzálny vak na turistiku. Tašku je možné nosiť v ruke aj na pleci, pričom popruh na plece je odnímateľný s možnosťaou nadstavenia dĺžky. V prednej časti sú dva vystužené vačky na náradie, doklady... Ich rozmer je 20X25 cm. Univerzálna taška má zároveň ďalšie dva boxy na kažeej strane o rozmere 17x25cm. Ďalšie 3 vnútorné boxy na rôzne rybárske a nerybárske náradie. Taška je opatrená dvojitým vonkajším zatváraním ako proti dažďu, tak proti strate vecí. Rozmer celého vykau je 34x50cm. Túto tašku teraz dostanete pri kúpe 2ks prútu Esox Radical 3,9 / 3,5lbs - Tento nový kaprársky trojdielny špeciál z dielne Esoxu určite poteší mnohých slovenských rybárov. Za výbornú cenu totiž ponúka kvalitu, ktorá iba pred pár rokmi stála omnoho viac. Esox preň zvolil najmodernejšiu dostupnú výrobnú technológiu. Blank prúta je vyrobený z kvalitného karbónu. Má povrchovú úpravu, ktorou iní výrobcovia vybavujú iba prúty najvyšších tried. Okrem toho sa nastupujúce trendy prejavili aj v prvom očku od navijaka, ktoré má priemer až 50 mm, čo znižuje brzdenie vlasca pri nahadzovaní a zvyšuje dĺžku hodov. Samozrejmosťou je osadenie prútov prvotriednymi SiC očkami a držiakmi navijakov.

AKCIA 2xUni Sic Tel + 2xETM + 200m Vlasec Zdarma


AKCIA 2xUni Sic Tel + 2xETM + 200m Vlasec Zdarma
Kaprárska zostava zložená z dvoch prútov Uni Sic Tel 360cm 50-100g, z dvoch navijakov ETM 50 ku ktorým zdarma dostanete vlasec V.I.P. 200m
Prút je osadený šiestimi Sic očkami, pričom prvé je vzdialené od navijaku až 75cm pre využitie dlhších hodov. Transportna dĺžka prútu je 76cm, čo umožňuje ideálnu prepravu aj v najmenších vakoch na prúty. K týmto dvom prútom sú zároveň navijaky Esox ETM 50. Navijak má citlivúmikrometrickú brzdu, kovovú cievku a zároveň náhradnú kovovú cievku. S obsahom 280 m silonu o priemere 0,28mm. Navijak je osadený deviatimi ložiskami, čo umožňuje plynulý chod navijaku. Prevod navijaku je štandartne použitý 1:5,2 vhodný na univerzálne použitie. 
k 2 kusom rybárského prútu s 2 navijakmi dostanete 200m rybárského vlasca ZADARMO