Vitajte


Vážení rybári, vítame vás v novom internetovom priestore, ktorého cieľom je sprostredkovať vám zaujímavé informácie a novinky z rybárskeho prostredia, ako aj množstvo doplnkov, ktoré určite ocenia aj poľovníci a turisti.

utorok 16. októbra 2012

Rybárska novinka - Pstruh vo Váhu !


     Dňa 16.10.2012 sa na rybárskom revíry Váh č. 6, ktorý všetci poznajú ako "Prúdy" uskutočnila mimoriadna násada pstruha dúhového rybárskou organizáciou MO SRZ Piešťany. Do Váhu išlo viac ako 300 kilogramov rýb.

     Napriek daždivému počasiu a zvýšenej hladine prebehlo zarybnenie bez akýchkoľvek komplikácií a Váh v okolí Piešťan je po dnešnom dni bohatší o skutočne nádherné a zdravé ryby, ktoré najviac potešia našich rybárov. Srdečne Vás pozývame na ryby a veríme, že Vás poteší množstvo nádherných úlovkov.

     Nakoľko sme boli osobne pri násade rýb vieme Vám ako prvý ponúknuť čerstvé fotky, ktoré istotne potešia každého rybára v okolí. Ryba bola starostlivo roznášaná po menších častiach na celom úseku prúdov aby sa prirodzene rozplávala a mohlo ju tak úspešne loviť čo najviac rybárov.
















Autor: Rybárske potreby: www.slaviaryby.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára