Vitajte


Vážení rybári, vítame vás v novom internetovom priestore, ktorého cieľom je sprostredkovať vám zaujímavé informácie a novinky z rybárskeho prostredia, ako aj množstvo doplnkov, ktoré určite ocenia aj poľovníci a turisti.

pondelok 25. novembra 2013

Katarínske rybárske preteky 2013

V sobotu 23.11.2013 sa na obtokovom ramene Váhu, ktoré všetci obyvatelia Piešťan poznajú ako Teplé rameno, uskutočnili tradičné Katarínske rybárske preteky. Pred týmito pretekmi sa do Teplého ramena nasadí kapor, ktorý je viac menej predurčený k tomu aby sa stal súčasťou vianočného stola. 


Na Teplom ramene sa aj tento rok zišlo takmer 200 rybárov, aby sa zúčastnili tradičnej rybárskej udalosti, ktorá sa stala obľúbenou spoločenskou akciou, kde sa stretnú známi a kamaráti od vody. Víťazom rybárskych pretekov sa stáva rybár, ktorí uloví najťažsiu rybu. Tradičné Katarínske preteky však nie sú až tak o sútažení ako o zábave a stretaní. Preteky trvali od 08:00 do 12:00 hod., avšak rybári, ktorí boli ochotní vstávať a kúpiť si lístky na svoje obľúbené miesta čakali už od skorého rána, alebo neskorej noci. 
Súťažilo sa o pekné zážitky a 150€. 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára