Vitajte


Vážení rybári, vítame vás v novom internetovom priestore, ktorého cieľom je sprostredkovať vám zaujímavé informácie a novinky z rybárskeho prostredia, ako aj množstvo doplnkov, ktoré určite ocenia aj poľovníci a turisti.

utorok 23. augusta 2011

Priehrada Jestřabice 26.3. 2011 - 8. ročník "JAXON - LOVY pstruhů"

Prívlačové preteky v love dravých rýb, predovšetkým pstruhov.


Súkromný rybársky revír - šestihektarová priehrada sa nachádza na Južnej Morave na západnom podhorí pohoria Chriby v malebnom údolí v obci Jestřabice asi 8 km od Kyjova a 20 km od Uherského Hradiště. Hĺbka nádrže je 2-7m a je bohato zarybnený viacerými druhmi rýb: kapor, pstruh dúhový, jesetery, amur, šťuka a biela ryba. Pravidelným dosadzovaním je udržiavaná nadštandardné početnosť úlovkov. Brehy sú trávnaté a udržiavané - vhodné aj pre muškárenie, je tu možnosť lovu z belly-boat. Po dohovore možnosť bivakovanie, zapožičanie lode, zavážanie nástrah a lovu nonstop. V zimných mesiacoch možnosť "lov na dierkach".

Priehrada je súkromným revírom od roku 2002 a je v majetku športového rybárstva Jestřabice, spol. s r.o. Priehrada Jestřabice slúži nielen k športovému rybolovu, ale ponúka zázemie aj pre strávenie rodinnej rybárske dovolenky.





















Foto: www.SláviaCentrum.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára