Vitajte


Vážení rybári, vítame vás v novom internetovom priestore, ktorého cieľom je sprostredkovať vám zaujímavé informácie a novinky z rybárskeho prostredia, ako aj množstvo doplnkov, ktoré určite ocenia aj poľovníci a turisti.

štvrtok 20. septembra 2012

Prívlačové novinky ESOX september 2012


Na túto prívlačovú sezónu spoločnosť Esox predstavila trojicu úplne nových prívlačových prútov, ktoré si podľa nás nájdu miesto v nejednej výbave slovenského prívlačiara.

Dovoľte aby sme Vám tieto novinky predstavili. Na pultoch rybárskych potrieb ich nájdete pod označením ESOX FLASH SPIN a ich spoločným menovateľom je veľmi moderný dizajn a ľahký uhlíkový blank vďaka ktorému majú tieto moderné prívlačové prúty skutočne nízku hmotnosť.

      Rybársky prút Esox Flash Spin 2m 1-8g


Prvým z rodiny prívlačových prútov Esox Flash Spin je model ktorý má ambíciu stať sa klasikou na poli ultra ľahkej prívlače. Spoločnosť Esox predstavuje rybárom nový koncept veľmi ľahkého prívlačového prútu s označením Esox Flash Spin 2m 1-8g.

Tento rybársky prút je určený na ultra - ľahkú prívlač a ponúka za prijateľnú cenu skutočne vysoký štandard. Rybársky prívlačový prút Esox Flash Spin 2m 1-8g má rýchlu špičku, nízku hmotnosť a skutočne moderný dizajn. K výbave prútu patrí korková dvojdielna rúčka a 9 kvalitných SIC jednostopových očiek. Samozrejmosťou je overený a ľahký uhlíkov blank rybárskeho prútu ESOX Flash Spin 2m 1-8g.

Rybársky prút Esox Flash Spin 2m 1-8g odporúčame všetkým rybárom, ktorí hľadajú kvalitný a ľahký prút na ultra ľahkú prívlač v tradičnej kvalitne skutočne slovenskej spoločnosti ESOX. Náš tip: vyskúšajte tento prút na malé twistre a budete príjemne prekvapený jeho kvalitami.

Rybársky prút Esox Flash Spin 2m 1-8g patrí do modelovej rady prútov Flash Spin, ktorá ďalej obsahuje rybárske prúty Esox Flash Spin 2,1m 10-40g a Esox Flash Spin 2,05m 16-60g. Na pohľad sa tieto rybárske prúty odlišujú tŕňovým spojom. Kde pri výrobe dvoch silnejších modelov bol použitý tŕňový spoj a pri výrobe verzie na ultra ľahkú prívlač bol použitý pre väčšiu citlivosť spoj klasický.
Parametre:
dĺžka: 200 cm
záťaž: 1-8g
transportná dĺžka: 108cm
počet dielov: 2
hmotnosť: 120g

      Rybársky prút Esox Flash Spin 2,1m 10 - 40g


Nový koncept uhlíkových prívlačových rybárskych prútov od spoločnosti ESOX s označením Flash Spin predstavuje moderné, rýchle a ľahké prívlačové prúty pri ktorých je na prvý pohľad vidieť, že držíte v ruke niečo výnimočné. Prívlačový prút Esox Flash Spin 2,1m 10 - 40g je výborným zubáčovým prútom pre všetkých rybárov ktorí lovia z člna, je však tiež výbornou voľbou pre každého kto potrebuje kratší a stredne tvrdý prívlačový rybársky prút. Rybárske prúty Esox Flash Spin vo všetkých svojich verziách sa vyznačujú veľmi nízkou hmotnosťou, rýchlou akciou a dizajnom ktorý rešpektuje najmodernejšie svetové
trendy vo vývoji prívlačových prútov.

Náš tip: Vezmite tento prívlačový prút na lov zubáčov z člna a
nechajte sa príjemne prekvapiť.
Parametre:
dĺžka: 210 cm
záťaž: 10-40g
transportná dĺžka: 110cm
hmotnosť: 140g
diely: 2

     Rybársky prút Esox Flash Spin 2,05m 16 - 60g


Kvalitný prívlačový prút Esox Flash Spin 2,05m 16 - 60g je najsilnejším predstaviteľom rodiny prívlačových prútov Esox Flash Spin. Prívlačový rybársky prút Esox Flash Spin 2,05m 16-60g má pevné a silné telo prútu a rýchlu špicu. Rybársky prút Esox Flash Spin 2,05m 16 - 60g Vám poskytne dostatočný výkon na súboje aj so skutočne trofejnými rybami. Tento rybársky prívlačový prút je ideálny na lov veľkých šťúk a zubáčov z člna.

Náš tip: Ak hľadáte skutočne pevný prívlačový prút do člna vyskúšajte
Esox Flash Spin 2,05m 16 - 60g

Parametre:
dĺžka: 205 cm
záťaž: 16-60g
transportná dĺžka: 105cm
počet dielov: 2
hmotnosť: 140g

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára