Vitajte


Vážení rybári, vítame vás v novom internetovom priestore, ktorého cieľom je sprostredkovať vám zaujímavé informácie a novinky z rybárskeho prostredia, ako aj množstvo doplnkov, ktoré určite ocenia aj poľovníci a turisti.

štvrtok 28. marca 2013

Rybárske novinky Esox 2013

Slovenská rybárska spoločnosť Esox pripravila na rybársku sezónu 2013 niekoľko noviniek, ktoré majú predpoklad stať sa obľúbenými rybárskymi doplnkami na vašich výpravách. Na sezónu 2013 Vám tak s radosťou ako prvý predstavíme najnovšie rybárske prúty Esox a ešte niečo viac.

Rybárske prúty Esox Kochan Strong Variant

Jedná sa o veľmi silné a pritom skladné rybárske prúty Esox dostupné v dvoch veľkostiach a to konkrétne: Rybársky prút Esox Kochan Strong Variant 2,3m 60-200g a Rybársky prút Esox Kochan Strong Variant 2,6m 60-180g. Rybárske prúty navrhnuté spoločnosťou Esox, sú špeciálmi vyvinutými pre lov rýb na Slovensku. Každý rybársky prút s označením Kochan Strong Variant je špeciál pre všetkých rybárov ktorí potrebujú veľmi silný a spolahlivý teleskopický prút v menšej dĺžke. Rybársky prút Esox Kochan Strong Variant je tak obzvlášť vhodný pre lov z člna ako aj lov na ťažko na silných tokoch kde uprednostníte silu a menšiu dĺžku pred dlhým neohrabaným rybárskym prútom. Rybársky prút Esox Kochan Strong Variant je osadený kvalitnými Sic dvojstopovými očkami a vďaka použitým uhlíkovým vláknam pôsobí tento prút ľahkým a pritom silným dojmom. Rybársky prút Esox Kochan Strong Variant je vďaka svojej nízkej váhe vhodný aj na silovú sumcovú prívlač.

Naše hodnotenie:
Praktické a spoľahlivé rybárske prúty, ktoré asi nepadnú do oka milovníkom ultra ľahkého rybolovu, kto však občas potrebuje silnejší kaliber ocení ich parametre.



Rybársky prút Esox Taurus 240/270

Sumcový prút Esox Taurus 240/270 má ambíciu stať sa najobľúbenejším sumcovým prútom na Slovensku a my veríme, že má k tomu všetky predpoklady. Rybársky sumcový prút Esox Taurus 240/270 200-400gr je vyrobený z kvalitného uhlíkového blanku je osadený extrémne odolnými dvojstopovými očkami, držiakom navijaku s nádhernou povrchovou úpravou, ktorá pripomína uhlíkové vlákna a ktorý spoľahlivo zafixuje Váš sumcový navijak, alebo multiplikátor. Toto všetko je však u sumcových prútov Esox štandard rybársky sumcový prút Esox Taurus 240/270 však ponúka oveľa viac.

Rybársky sumcový prút Esox Taurus 240/270 je vybavený hneď dvoma špicami a tak môžete podľa spôsobu lovu zvoliť sumcový prút v dĺžke 2,40m, alebo 2,70m, obe špice sú uhlíkové a poskytujú rovnocenný zážitok zo zdolávania ryby. Svetlo v rúčke. V spodnej časti rúčky je umiestnené svetlo, ktoré môžete kedykoľvek vypnúť. Pri nočnom nahadzovaní však máte vďaka nemu dokonalý prehľad o tom kam šlapete. Batérie sú súčasťou balenia. Rybársky sumcový prút Esox Taurus 240/270 je luxusný rybársky prút od slovenskej spoločnosti Esox, ktorý nájde uplatnenie aj pri rybačke v Nórsku, alebo Švédsku, hlavne pri použití kratšej špice a tak je obzvlášť vhodný pre sumčiarov, ktorí v budúcnosti zvažujú podobné rybárske výpravy.

Naše hodnotenie:
Dve špice, rovná sa dva prúty ze cenu jedného kvalitného sumcového prútu. Svetlo v rúčke je navyše milé vylepšenie, ktoré môže jedine potešiť.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára